Зашто изабрати Биади
Контактирајте нас
ТЕЛЕФОН: + 86-755-89925302
Факс: + 86-755-89929806
Е-маил: салес@биадицабле.цом
Адреса: 1-5 Флоорс, Но.2 зграда, Индустријски парк Тонгликинг, Но.8 Ланзху Еаст Роад, Пингсхан, Шенжен, Гуангдонг
Dom > Контактирајте нас > Зашто изабрати Биади

Зашто изабрати Биади

Сировине

Имамо сопствене стратешке партнере за сировине, укључујући ЦОППЕР, ПВЦ, ЛСЗХ, ПЕ итд., Који су у складу са Уредбом ЕУ о грађевинским производима и УЛ одобрењем само да би вам обезбедили квалитетне каблове. РОХС & Реацх усаглашен.


Процес производње

Биади има разне врсте аутоматизоване производне опреме, опрему за тестирање и способност напредне технологије производње и контроле процеса.


Техничке перформансе

Одличне техничке перформансе долазе од висококвалитетних сировина и строгог производног процеса. Наши каблови се могу осигурати да прођу ФЛУКЕ ТЕСТЕР, Нетворк Анализер лако што је дефинитивно важно за комуникацијске каблове.


Паковање

Различити захтеви за амбалажом од клијената могу се на задовољавајући начин ријешити укључујући дизајн, материјал и квалитет.


Време испоруке

Прецизно и брзо вријеме рада увек задовољава клијенте.


Савршен сервис за кориснике:

Увијек инсистирамо на сврху: "Клијент је извор развоја предузећа, Квалитет је кључ успеха." Наш професионални тим продаје увијек вам нуди најбољу и правовремену услугу. Вриједност коју добијете је више него што очекујете.


Повратне информације о тржишту

О: Награде ААААА старих производа од трговаца.

Б: Добија нулту жалбу од велетрговаца.

Ц. Квалификовани произвођач каблова добро је прошао ревизију фабрике од стране европске групе компанија.


Прикладно Локација:

Постоји неколико лука за поморски транспорт, најближа је само 30минута од фабрике. За нашу фабрику траје око 2.5 сата аутомобилом од међународног аеродрома ХонгКонг.