Контактирајте нас
ТЕЛЕФОН: + 86-755-89925302
Факс: + 86-755-89929806
Е-маил: салес@биадицабле.цом
Адреса: 1-5 Флоорс, Но.2 зграда, Индустријски парк Тонгликинг, Но.8 Ланзху Еаст Роад, Пингсхан, Шенжен, Гуангдонг
Dom > Новости > Sadržaj
КСЛПЕ изоловани кабел
Nov 06, 2018

Дефиниција

КСЛПЕ изоловани кабел је хемијска или физичка метода која претвара молекуле изолације полиетилена каблова из линеарне молекулске структуре у главну мрежну структуру, односно термопластични полиетилен претвара у термосетарски полиетилен, чиме га у великој мери побољшава. Отпорност на топлоту и механичке особине, смањујући његово скупљање, чинећи се да се више не топи након загревања и одржава изврсна електрична својства.


Предност

1. Отпорност на топлоту: КСЛПЕ са мрежастом структуром има одличну отпорност на топлоту. Не распада се и карбонизује испод 300 ° Ц. Дуготрајна радна температура може да достигне 90 ° Ц, а термални живот може да достигне 40 година.


2. Перформансе изолације: КСЛПЕ одржава добре изолационе особине ПЕ и даље повећава отпор изолације. Тангент диелектричног губитка је мали и није под утјецајем температуре.


3. Механичке карактеристике: КСЛПЕ тврдоћа, крутост, отпорност на хабање и отпорност на удар су побољшани успостављањем нових хемијских веза између макромолекула, чиме се чине недостаци ПЕ подложни стресу и пуцању у животну средину.


4. Хемијска отпорност: КСЛПЕ има јаку отпорност на киселине и алкалије и отпорност на уље. Његови производи сагоревања су углавном вода и угљен-диоксид, који имају мање штете по животну средину и задовољавају захтјеве модерне противпожарне сигурности.


Апликација

КСЛПЕ изоловани кабел је погодан за дистрибутивну мрежу, индустријску опрему или друга подручја која захтевају електричну енергију великог капацитета. Користи се за фиксне преносне и дистрибутивне водове са АЦ 50Хз и номиналним напоном од 6кВ ~ 35кВ. Главна функција је пренос електричне енергије.