Контактирајте нас
ТЕЛЕФОН: + 86-755-89925302
Факс: + 86-755-89929806
Е-маил: салес@биадицабле.цом
Адреса: 1-5 Флоорс, Но.2 зграда, Индустријски парк Тонгликинг, Но.8 Ланзху Еаст Роад, Пингсхан, Шенжен, Гуангдонг
Dom > Новости > Sadržaj
Који стандарди индустрије каблова података тестирате?
Nov 01, 2018

Како инсталација и интеграција дата кабла постаје све чешћа у стамбеним просторијама, важно је одабрати тестер перформанси који мери према правим индустријским стандардима.


Вероватно сте чули да морате купити квалификатор. Међутим, можда ћете бити изненађени што знате да квалификовани кабел за пренос података не доказује перформансе према релевантним међународним стандардима.


Стандарди за испитивање квалификација су нејасни


Квалификатори не тестирају ригорозан, универзално признат стандард. Мере квалификације су једноставно оно што произвођач квалификатора сматра да јесте. У потпуности се оставља произвођачу да одлучи како ће њихов производ "квалификовати" кабал тако да мере перформанси могу да варирају између различитих брендова тестера каблова.


Иако се термин испитивања квалификација појављује у ТИА-570 стандарду за стамбено каблирање, не постоји дефиниција онога што квалификацијски тест мора заиста имати. То значи да квалификатори не мере или извештавају о истим параметрима и могу дати потпуно другачије резултате на истој кабловској линији, што оштети вјеродостојност теста.


Ово је много другачије од серије стандарда ТИА-568 за нестамбене инсталације, које прецизирају тачно које каблове се тестирају и како то треба учинити.


Дакле, како можете доказати перформансе инсталације резиденцијалног кабла за пренос података?


Ми користимо детаљни ИЕЕЕ 802.3аб стандард за гигабит Етхернет као смјерницу за наше тестере за пренос података. Коришћењем овог стандарда елиминише се недосљедна граница пролаза / неуспеха коју квалификатори каблова пружају. Наши мрежни и кабловски тестери шаљу одређену количину података путем кабла или активне мрежне везе и извештавају резултате и грешке у складу са мерама детаљним у ИЕЕЕ стандарду.


Испуњавањем и превазилажењем захтева ТИА-570, тестер мрежног преноса помаже монтерима и интеграторима како би се осигурало да су инсталације бакра и влакана испоручене до изузетног стандарда.


Ако је неопходно инсталирање, одржавање или решавање проблема кабловима података или Етхернет мрежа, овај мрежни тестер пружа доказ о перформансама до брзина преноса Гигабит Етхернет. Без обзира да ли сте стручњак за електричну енергију, инсталатер каблова, мрежни техничар или системски интегратор, са извештајима о тестирању генерисаним према детаљним захтевима стандарда ИЕЕЕ 802.3аб. обезбеђујући да се стандарди за испитивање ИЕЕЕ 802.3аб потврде на извештајима о тестирању, дајући вашим клијентима гаранције да су резултати испитивања у складу. Посетите хттпс://ввв.идеалнетворкс.нет/УК/ЕН/Суппорт/Софтваре.аспк да бисте преузели ажурирање за тестирање преноса мреже без проблема.


За више информација о релевантним кабловским производима посетите ввв.биади-цабле.цом или нас контактирајте на салес@биадицабле.цом.