Контактирајте нас
ТЕЛЕФОН: + 86-755-89925302
Факс: + 86-755-89929806
Е-маил: салес@биадицабле.цом
Адреса: 1-5 Флоорс, Но.2 зграда, Индустријски парк Тонгликинг, Но.8 Ланзху Еаст Роад, Пингсхан, Шенжен, Гуангдонг
Dom > О нама

О нама

Биадицабле је високотехнолошка компанија основана 2005. године, специјализована за истраживање, производњу широког асортимана каблова, као што су мрежни каблови, коаксијални каблови, ЦЦТВ Сијамски кабл, алармни кабл, контролни кабл, аутомобилски кабл, УЛ жице итд. Сједиште с седежем у граду Схензхен, наш производни погон покрива 20000 квадратних метара. Прешли смо системе ИСО9001 и ТС16949.
Свеобухватни дизајн и развој производа, подржани детаљним лабораторијским анализама и тестирањем производа, техничким вештинама, високим нивоом квалитета производа, разумном ценом и подршком купца, Биадицабле је на водећој позицији на тржишту као што су Северна Америка, Јужна Америка, Европа , Русије, Африке и Уједињених Арапских Емирата. Сви испоручени каблови су у складу са свим релевантним националним и међународним стандардима и одобрења типа укључујући британски кабел, ИЕЦ кабел, УЛ.
Наш Етички кодекс води наше запослене да буду свесни наших обавеза према другима, нашим клијентима, пословним партнерима и заједници. Наш продајни и технички тим фокусирају се на детаље сваке трансакције, осигуравајући да је сваки аспект тачан и да нуди стручне савјете.
Наша визија је да будемо једна од најбољих жичаних и кабловских компанија у индустрији. Непрестано се фокусирати на купца и иновирати на комуналним, комуникацијским, индустријским, грађевинским и аутомобилским тржиштима.
Молимо вас да нас контактирате на салес@биадицабле.цом како бисте сазнали како вам можемо помоћи.
Придружите нам се и будите партнери.